fortrolighedserklæring

Denne fortrolighedserklæring vedrører ICS Nederlands (Irish Cob Society Nederland) godkendte stambog for Irish Cob og Irish cob Partbreeds.

Kontakt
Adressen til ICS Holland er; Gerecht 6, 5469 KD Erp (keldonk), Holland.
Phone +31 413 209 042, KVK (handelskammer) CVR nr. 11052202
Email, klik her

Hvorfor registrerer ICS Nederland dine data?
ICS Nederland registrerer medlemmers navn og adresse (også telefon nummer og Email adresse)
a) For at informere medlemmer om fremtidige arrangementer som vedrører opdrættere af Irish Cob og Irish Cob Partbreeds.
b) For at se hvem der er medlem og hvem der har medlems rettigheder.
c) For at registrere ejerskab af heste og ponyer i ICS Nederlands database.
d) For at opfylde den lovpligtige forpligtigelse til at underrette de Hollandske myndigheder (RVO) om navne og adresser på ansøgere af hestepas og ejere af importerede heste og ponyer.

Hvem ser dine data
Personlig data er kun tilgængelig for officials fra ICS Nederland som skal have adgang til databasen, for at udføre deres arbejde.
Personlig data vil ikke blive delt med andre personer eller organisationer, undtaget de nationale myndigheder i sager som nævnt ovenfor i d).

Opbevarings periode
Dine data vil blive opbevaret så længe som du er medlem af ICS Nederland og/eller så længe du er ejer af en hest eller pony, registreret i ICS Nederlands database.

Indsigt, berigtigelse og sletning af personlig data
Hvis du vil se hvad ICS Nederland har af registreringer på dig, kan du klikke HER og spørge.
Brug samme fremgangsmåde, hvis du vil bede os ændre i dine data.
Hvis du ikke længere er medlem, kan vi slette dine data efter anmodning, medmindre du stadig er registreret ejer af en hest eller pony i vores database.

Klage
Hvis du vil klage over måden ICS Nederland opbevarer dine personlige data, er du velkommen til at kontakte os.
Hvis vores svar ikke er tilfredsstillende, kan man kontakte de officielle myndigheder, The Dutch Autoriteit Persoonsgegevens, for at indgivee en officiel klage.

Billeder
Ved forskellige begivenheder vil der blive taget fotos og indimellem film, på vegne af ICS Nederland. Disse billeder kan blive offentliggjort i vores medlemsblad/magasin, på vores hjemmeside eller sociale medier for at promovere.
Hvis du gør indsigelse mod offentliggørelse af billede hvorpå du kan genkendes, før offentliggørelse, vil billedet ikke blive offentliggjort.
Hvis du gør indsigelse mod offentliggørelse af billede hvorpå du kan genkendes, efter offentliggørelse, vil billedet blive slettet eller sløret.

Cookies
ICS Nederland gør ikke brug af cookies.
ICS Nederland´s hjemmeside bruger ikke Google Analytics eller Facebook søgere, eller andet software til at følge dine internet aktiviteter.

ICS (Irish Cob Society) Nederland, stambog til Irish Cobs.
Vores arbejdsområde omfatter Nederlandene, Frankrig, Tyskland, Finland, Danmark, Norge, Irland, Østrig, Estland, Italien og Tjekkiet.
ICS Nederland er en anerkendt stambog, er hestepas anerkendt i hele EU

Racebeskrivelse og kåringsregler
Den Irske Cob er er en trækhest, kompakt og kraftfuld - kraftig, både muskelmæssigt og knoglemæssigt, dog fremstår denne race som en god all-round hest/pony. Nogle Irske Cobs synes mere tætte og lavstammede end andre. Den Irske Cob er velafbalanceret, velproportioneret og et imponerende syn.
Læs Mere...