Inschrijving importpaard in Nederland

Sinds 1 januari 2016 moeten alle in Nederland aanwezige paarden, pony's en ezels, ook de geïmporteerde, bij een gemandateerde organisatie zijn ingeschreven. Basis voor de registratie is het paardenpaspoort dat bij het dier is meegekomen.

ICS Nederland is zo'n gemandateerde organisatie en als u een paard, pony of ezel uit het buitenland in uw bezit heeft kunt u deze registratie via ons doen. Wij registreren de gegevens in onze database en zorgen voor de verplichte registratie bij de overheid.
Als uw geïmporteerde paard of pony als Irish Cob of Gypsy Cob was ingeschreven bij een erkend buitenlands stamboek dan dient u ook drie foto's (links, rechts en voorkant van het dier), niet groter dan 150 kB elk, te mailen naar ICS@irishcob.nl met de naam van het dier in het onderwerp van de mail. Wij gebruiken deze dan om een certificaat te maken.

De kosten bedragen 36,50 Euro die u na het verzenden van de gegevens met Paypal of Ideal kunt betalen
Na verwerking van uw inschrijving (meestal binnen enkele dagen) ontvangt u van ons een certificaat dat de inschrijving bevestigt.
Als u over een ubn en een relatienummer van het RVO beschikt registreren wij het dier ook op uw ubn.

LET OP controleer eerst HIER met het chipnummer of uw paard al in Nederland is ingeschreven. Als dit het geval is, is deze actie niet nodig.
Onterechte betalingen worden niet gerestitueerd. .

  

Gegevens van de eigenaar         

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Onjuiste invoer

Invalid Input

Gegevens uit het paardenpaspoort

Gaarne invullen

Gaarne invullen

gaarne invullen

<== Stamboek dat het paspoort heeft uitgegeven

Gaarne paspoortdatum geven

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Het levensnummer van het op te geven paard uit het paspoort

Het microchipnummer van het io te geven paard

Invalid Input

Invullen alstublieft

(Land waar het paard / de pony geboren is)

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

De gegevens die u hier invoert zijn nodig voor de verwerking van uw aanvraag bij het ICS. Uw gegevens worden niet aan andere partijen ter beschikking gesteld of voor andere doeleinden gebruikt.
Wel worden de wettelijk verplichte gegevens doorgegeven aan de databank van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).